zaterdag 14 januari 2017

What about the Rumtopf



Nou ... die hebben we tussen al het ziek zijn langzaam soldaat gemaakt.
Van de Rumtopf  heb ik een lekker pittige chinese saus  gemaakt en een potje boerenjongens (rozijnen in rum) voor m'n vader. En verders hebben we het als toetje over ijs geserveerd.
En dat dames en heren dat is toch wel het heerlijkste toetje ooit.
Er gebeuren zoveel dingen tegelijk met 1 hapje..... kou, zoet en rrrum.
    
Dit is voor herhaling vatbaar. Maar een waarschuwing is op z'n plaats, zorg ervoor dat u niet weg moet met de auto. Want je kan er ontzettend van nagenieten zeg maar ;)

Er zit jammer genoeg niet meer zoveel in de pot, maar zodra de eerste Hollandse aardbeien in de schappen liggen,  dan weet ik het wel. Want in de zomer eet ik nog veel meer ijs.

Toedels, Jet
   

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Aanbevolen post

Zondagse klanken

Tijd voor blote voeten muziek  met dit prachtige weer. Toedels, Jet