donderdag 2 januari 2014

Nieuw jaar, nieuwe kansen om te grijpen

De feestdagen zijn voorbij.Ontzettend gezellig met familie op beide dagen,samenzijn en heerlijk eten (niks overdadig). Geen kado's (die laten we altijd nog met de stoomboot bezorgen) maar gewoon met elkaar tijd doorbrengen,kletsen en lachen. Om de feestelijke dagen heen lekker uitslapen,rondlummelen en laat naar bed. "Foute" kerstfilms kijken (iemand toevallig Santa's Slay gekeken?toppunt van zofoutdathetgoedlijkt) en top 2000 luisteren is het motto.

Dan breekt Oudjaarsdag aan,dan staan er zelf gebakken oliebollen en appelflappen op tafel.Dit jaar kwam er dankzij oudste dochter gebakken oreo's er naast te staan (aanrader mensen!) De vruchten-bowl wordt uitgedeeld en halverwege de avond wordt de kippenpap (advocaat)  geopend.Matthijs en Leo worden bekeken op de T.V en dan... aftellen maar.Zoenen, naar buiten kijken en meezingen met het Top 2000 sing-a-long concert.Meewarige blikken van onze dochters ontwijken,een rondje ABBA erachteraan en langzaamaan druppelen we naar onze bedjes om de volgende morgen aan het ontbijt weer aan de oliebollen te gaan (ikke niet hoor!!!!gruwelt ze nogmaals bij de gedachten).

Nieuwjaar....2014....daar ben je dan.Wat heb ik naar je gesmacht. 2013 vond ik niet zo geweldig. De leuke,fantastische dingen die gebeurt zijn konden in ieder geval niet tegenop de nare,stressvolle,zware en zeer verdrietige gebeurtenissen.
Maar...daar is 2014....een nieuw jaar vol kansen.Er is een hoop geleerd het afgelopen jaar of zoals een lieve vriendin het uitlegde:"je hebt geleefd". Dus...ik wandel met frisse moed het nieuwe jaar in en zie wat er op mijn pad komt en grijp het bij de kladden ;-)

Toedels,Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

Zondagse klanken

Tijd voor blote voeten muziek  met dit prachtige weer. Toedels, Jet