maandag 30 mei 2011

Bieb

Op adem komen,dat was wel nodig de afgelopen dagen.Wat een wind!Niet dat we het niet kunnen hebben maarre we doen er wel 10 minuten langer over. Eerst moest ik wat op de bus gooien namelijk een knutselpakket voor mijn neefje en nichtje die aan de andere kant van het land wonen.
Een pakket vol met krijt en stickers en een aankleedpop.Ze hebben nog alle hulp nodig van papa of mama maar je kan niet vroeg genoeg beginnen met creativiteit aanwakkeren.

Daarna gelijk door naar .....de bieb.Zodra ik daar binnen loop dan valt de rust als een warme deken over je heen.Je brengt je boeken terug en loopt dan door naar de boekenkasten.Ik kom er al vanaf m'n 10e.Tussen m'n 15e en 17 was ik wekelijks te vinden in de bieb samen met een vriendin.M'n kinderen heb ik ook zo snel mogelijk lid gemaakt.De oudste leest d'r eigen ook 10 keer in de rondte.
Het enige minpuntje aan mijn lokale boeken-dealer is dat het een vrij modern interieur heeft.Geen muffige boeken-geurtjes,geen mooie houten kasten.Zoiets als de bibliotheek uit Harry Potter of Matilda*Zucht*
En nou heb ik zo iets leuks gevonden op internet,iedereen die van boeken houdt en zeker van boekenkasten vol boeken.Hier kan je je dagelijkse shot halen http://bookshelfporn.com/

Toedels Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

Zondagse klanken

Tijd voor blote voeten muziek  met dit prachtige weer. Toedels, Jet